top

QUICK

 

Programski paket Quick pokriva sve potrebe obrta, malih i srednjih tvrtki. Uporaba programa korisnicima umnogome olakšava rad, te se tako posao vezan uz rad i poslovanje tvrtke u cijelosti i s lakoćom može obavljati koristeći program.


Osim standarnih modula koji sadrže programi ovog tipa: evidencija dobavljača i kupaca, usluga i artikala, izrada ponuda i financijskih računa, skladišnog poslovanja te izrade svih potrebnih izvještaja, program pruža mogućnost planiranja, evidencije radnih naloga, praćenje svih kontakata s klijentima, vođenja prodajnih akcija, automatizirane izrade dokumenata po predlošcima, proizvoljno definiranje profitnih mjesta i praćenje financijskog poslovanja po njima.

 

Otvorena je mogućnost vođenja poslovanja za tvrtke,obrte koje imaju više od jednog žiro računa.


Programski paket Quick ni na koji način ne predodređuje niti remeti uhodani način rada pojedine tvrtke, dapače, program je sposoban u potpunosti se prilagoditi korisniku unaprijeđujući njegovo poslovanje. Računalne aplikacije integrirane u programski paket Quick povezane su s tipičnim Windows aplikacijama kao što su Word ili Excel. Osigurana je komunikacija i povezanost s internetom. Mogućnost višekorisničkog mrežnog rada čini ovaj sustav pogodnim za tvtke unutar kojih više od jedne osobe ima pristup računalnom sustavu. Programski paket Quick u potpunosti je na hrvatskom jeziku i u cijelosti je u skladu sa zakonima koji reguliraju vođenje poslovanja tvrtki. U sklopu programa korisnicima je na raspolaganju integrirani iscrpan i detaljan korisnički priručnik.

 

Programski paket Quick u potpunosti je prilagođen fiskalizaciji u prometu gotovinom, podržana je izrada gotovinskih računa i njihovo slanje na centralni informacijski sustav porezne uprave.

 

Program nudi mogućnost izrade i ispisa niza izvještaja. Svi izvještaji se mogu pohraniti u nekom od poznatih formata (Word, Excel, HTML i dr.).


Da bi koristili module iz paketa Quick potrebno je imati računalo s nekim od operacijskih sustava Windows xp, Vista, Windows 7. Uz programski paket Quick svakom korisniku je na raspolaganju i poseban dodatni program za administraciju koji služi za konfiguriranje rada sustava i pripadne baze podataka (izrada backup-a, sažimanje baze i sl.).


Na Vaš zahtjev poslati ćemo Vam demonstracijski CD sa demo inačicom programskog paketa Quick ili Vam održati prezentaciju cijelog sustava.

 

Svaki korisnik Quick-a ima pravo na korisničku podršku i eventualne nove inačice programa po iznimno povoljnim uvjetima.

 

Ukoliko imate dodadnih pitanja vezanih za program Quick ili želite da Vam pošaljemo besplatni demo instalacijski CD, popunite i pošaljite kontakt obrazac.

 

Slike programskog paketa Quick

Kontaktiraj prodaju

Tel i Fax:+385(0)1 3890 434
Email: [email protected]

AdriaSoft

          Trg Ivana Kukuljevića 6

          10090 Zagreb
          Hrvatska (Cro)

 

OIB57168050092
BankaZagrebačka banka d.d.
IBANHR0523600001101145638

Prodaja

Tel: +385(0)1 3890 434
Fax:+385(0)1 3890 434
Email:[email protected]

Tehnička podrška

Telefon 1: +385(0)1 3818 190
Telefon 2: +385(0)1 3890 058
Email: [email protected]

Podijeli sa poznanicima